Laszlo Attila, dezvăluiri despre Sorina Pintea

Sorina Pintea. foto Cronica de Teleorman
Senatorul Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Senatului, a făcut dezvăluiri despre Sorina Pintea.

Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Senatului, a făcut o serie de dezvăluiri despre Sorina Pintea.

El a dat explicații despre afecțiunea de care suferă fostul ministru al Sănătății: ”Sunt foarte revoltat. Cu scuzele de rigoare, trebuie să vă povestesc tot. Vorbim de un caz diagnosticat în august 2019, tratat la mai multe instituții din București, cu internări de o zi. În mod normal, tratamentul se acordă în condiții de spital.

Sorina Pintea, la momentul respectiv, a refuzat să se interneze pe o perioadă mai lungă și și-a continuat activitatea la minister. Starea sa de sănătate s-a agravat în cursul lunii noiembrie după căderea Guvernului. Stresul este cel care agravează evoluția bolii.

Puteți citi pe DC News tot ce a spus Laszlo Attila despre boala care poate duce la moarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel