LISTĂ de așteptare la fiecare centru de vaccinare COVID. Dr Valeriu Gheorghiță: doar nu o să aruncăm dozele

Doze de vaccin
Medicul Valeriu Gheorghiță a precizat că fiecare centru de vaccinare trebuie să-și facă o listă de așteptare în așa fel încât să nu se irosească doze de vaccin COVID.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a afirmat duminică, 17 ianuarie, că reprezentanții fiecărui centru de vaccinare ar trebui să-și facă o listă de așteptare. Acesta a mai subliniat că acele doze ce ar rămâne trebuie folosite și date oricăror persoane pot beneficia de ele - „doar nu o să aruncăm dozele şi să rămână nefolosite”. 

„Această listă de aşteptare poate prelua şi ne dorim să preia inclusiv acest rol în care dacă sunt persoane care nu se prezintă din varii motive, conform programării pe care o au, sau se regăseşte la centrul de vaccinare o contraindicaţie pacientul respectiv are febră şi nu poate să fie vaccinat, vor fi notificate persoanele din lista de aşteptare să se prezinte în timp util pentru efectuarea vaccinării. Vor fi persoane din etapa a doua”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, citat de B1TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel