Loredana Chivu suferă de o boală gravă: "E ceva general, s-a extins"! Medicii REFUZĂ să o trateze

Loredana Chivu trece prin momente grele. Vedeta a dezvăluit că suferă de o boală gravă, care îi pune viața în pericol. 

Invitată într-o emisiune TV, blonda a mărturisit că a făcut septicemie și că a fost la un pas să își piardă viața pe masa de operație.

"Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită", a spus Loredana Chivu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii 'Showbiz Report'.

Situația vedetei este destul de complicată, mai mulți medici refuzându-i cazul. 

"Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită", a mai adăugat blonda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel