MAFIA crescătorilor neautorizați de câini și pisici. Tudor Tim Ionescu, avertisment: Aspectele de care trebuie să se țină cont
12 ian, 14:11
Tudor Tim Ionescu a vorbit, pentru DC News, despre mafia crescătorilor neautorizați de animale. 
de  Cătălina Burghelea

Există crescătorii neautorizate, care nu respectă nici legi, nici norme de igienă. Dovadă fac anunțurile publicitare prin care sunt scoase la vânzare animale precum câini și pisici, iar prețul este mereu sub cel cerut de crescătorii autorizați. Dacă din considerente financiare cumpărătorul se bucură pe moment, ulterior se poate ajunge la cea mai tristă situație: animalul să aibă probleme grave de sănătate. 

Tudor Tim Ionescu a declarat pentru DC News că vorbim de „o mafie”. „Practic, sunt veritabile ferme în care nu se respectă nicio normă legală, etică sau morală și în primul rând, că de fapt asta este problema, nicio normă de protecție și bunăstare a animalelor. Sunt căței împerecheați de unii cu scopul de a vinde cât mai mult. Nu contează că acea cățea fată de mai multe ori decât ar trebui, este forțată, poate să facă mai multe cuiburi pe an. Evident, o afectează. Așa se ajunge ca, după trei ani, să fie piele și os și aruncată. Nu se ține cont de nimic, important e să iasă pui.”, a spus Tudor Tim Ionescu. 

Citește pe DC NEWS avertismentul lansat de Tudor Tim Ionescu.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?