Mama și bunicul Luizei Melencu, investigații medicale. Li s-a recoltat sânge

Sânge
După ce mama și bunicul Luizei Melencu au fost transportați la Spitalul Judetean de Urgență Craiova, medicii au hotărât să-i țină sub supraveghere medicală și să le facă analize amănunțite, pentru să starea lor de sănătate nu e bună. Celor doi le-a fost recoltat sânge pentru analize

Mama și bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de șase luni, au ajuns în această seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Craiova, unde sunt sub supraveghere medicală, medicii urmând să decidă, după finalizarea investigațiilor medicale în curs, dacă cei doi vor fi internați sau nu.

„Cei doi pacienți s-au prezentat cu dureri în piept cu caracter anginos iar, în plus, bătrânul a inhalat vapori de benzină și are și o criză hipertensivă din cauza stresului", a explicat purtătorul de cuvânt al SCJU Craiova, dr Cristiana Geormăneanu.

Citește și: Criza hipertensivă, simptome și pericole. Ce poate păți bunicul Luizei Melencu

Mai mult, „le-au fost recoltate probe de sânge pentru analize și după ce vom avea rezultatul analizelor, medicii vor decide dacă vor fi sau nu internați", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel