Mama unui băiețel cu imunodeficiență primară: purtați mască!

Măști
Mama unui băiețel cu inumodeficiență primară scrie, pe rețelele sociale, că fiul ei e nevoit să poarte mască medicală și nu se plânge, ca unii, că îl incomodează sau îi este cald.

Stela Pîrvu, mama unui băiețel cu imunodeficiență primară, scrie pe Facebook cum un copilaș poate purta mască fără să se plângă în timp ce alții refuză să o poarte. Un fragment din postarea mamei: ”Azi am fost la analize cu Daniel, echipați corespunzător. (...) De pe la 2-3 ani întinde mâna singur la recoltat, nu trebuie să îl țină nimeni, nu zice nici pâs, îl văd că îl doare, de multe ori nu găsește vena din prima, nici a doua, nici a 10-a încercare. (...) Uneori îi curg lacrimile, dar nu zice nimic. Are sute de analize și mai urmează multe altele. (...) Acum e mai mare și înțelege partea medicală, înțelege mai bine decât mulți oameni de pe Facebook și cum este cu sistemul imunitar”.

Întreaga poveste puteți să o citiți pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel