Managerul Beatrice Mahler, dat în judecată de Institutul Marius Nasta. Ce sumă i se impută și de ce

Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a fost dată în judecată pentru de 260 de euro de unitatea medicală pe care o administrează.

Institutul ”Marius Nasta” din București îi solicită managerului Beatrice Mahler să restituie suma de 1.282 lei (aproximativ 260 de euro), sumă care reprezintă indemnizațiile de concediu de odihnă încasate în perioada ianuarie-februarie 2017, ”având în vedere calitatea sa de angajat cu jumătate de normă la Institut și cu normă de bază întreagă la UMF București”, scrie Antena 3.

Reprezentanții Institutului mai susțin că ”acordarea concediilor de odihnă la persoanele angajate cu jumătate de normă, având funcția de bază la UMF, s-a efectuat cu încălcarea legislației în vigoare”, iar managerul Beatrice Mahler a încasat, sub forma indemnizațiilor specificate mai sus, ”sume care nu i se cuveneau”. Beatrice Mahler a câștigat pe fond procesul, dar juriștii Institutului au făcut apel.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel