Managerul SCJU Sibiu a demisionat în timpul anchetei Ministerului Sănănăţii

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Foto: Facebook.
Managerul SCJU Sibiu a demisionat din funcție, chiar în timpul anchetei Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, medicul Liliana Coldea, a demisionat din funcţie, chiar în timpul anchetei efectuate de către Corpul de Control al Ministerului Sănăţii.
„Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020. Imediat ce vom emite dispoziţia cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, o vom transmite presei”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu, Ioana Căpăţână, citat de Agerpres.
Demisia Lilianei Coldea a fost cerută de vicepremierul Raluca Turcan, care a confirmat că la spitalul sibian se derulează o anchetă.
„Confirm ca este Corpul de control la Spitalul Judeţean . Voi face alte comentarii după primirea datelor în urma anchetei”, a explicat vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan i-a cerut vineri, demisia directorului SCJU Sibiu, însă aceasta a refuzat să renunţe la funcţie.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este principalul spital public care tratează sibienii adulţi cu COVID-19. Aici există şi cele mai multe locuri la ATI - 12, două staţii de oxigen, Secţie Clinică de Boli Infecţioase, principala Unitate de Primiri Urgenţe şi trei aparate de testare PCR, din care funcţionează în prezent două.
Județul Sibiu rămâne în top cu cea mai mare rată de infectare, repsectiv 9,01 cazuri la o mie de locuitori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel