Managerul Spitalului Județean Sibiu: Nimeni nu a venit să îmi spună că a dat şpagă

Euro    FOTO: Pixabay
Directorul Spitalului Judeţean din Sibiu, Cornel Benchea, declară că niciun pacient nu i s-a plâns că ar fi dat şpagă vreunui angajat al unității medicale.

Sibiu, șpagă. "Până acum, nimeni nu a venit să îmi spună că a dat şpagă. La noi nu a ajuns nicio sesizare a domnului (n. r. Emanuel) Ungureanu. Nu a venit nimeni să spună că a dat şpagă nici la Chirurgie 2", a declarat Cornel Benchea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, citat de Agerpres.

Acesta a mai precizat că nu ar fi fost informat că deputatul USR Emanuel Ungureanu a sesizat în urmă cu 2 ani Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) în privinţa unor chirurgi din spitalul sibian în cauză care ar fi luat de la bolnavi sume cuprinse între 200 şi 1.500 de euro.

Declarația managerului din Sibiu vine ca urmare a unor aformații făcute sâmbătă, 10 august, într-o conferinţă de presă, de către deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor. ”Am primit de peste tot informaţii despre şpaga pe care o iau doctorii, inclusiv în Spitalul Judeţean Sibiu sunt o groază de medici care mai iau mită. Am primit informaţii despre infirmiere care umilesc în ultimul hal pacienţii. Şi toate acest informaţii trebuie verificate (...). Colaborez cu instituţiile statului foarte strâns", a afirmat parlamentarul, potrivit sursei amintite.

Deputatul a mai amintit că medicii sibieni reclamaţi de pacienţi că au pretins bani provin de la secția Chirurgie 2 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel