Medic ATI către politicieni: Nu v-am votat ca să vă bateți joc de noi! Vă poftesc la ATI în gardă COVID!

Un medic de la ATI de la Spitalul Clinic Colentina are un mesaj dur pentru politicienii care nu se gândesc nici acum, la un an de pandemie, la ce presiune este pe sistemul medical. 

„La ce mă gândesc? 

Cum de se poate în țara asta, pentru șmekeri, să se pensioneze la 42 de ani, să ia și 13.000 de lei pensie? Adică fix salariul unui chirurg gradație 4 ACTIV? Ce valoare deosebită au oamenii ăștia și de ce sunt obosiți ei atât de tare la 42 de ani? 

Să le spună totusi cineva decidenților ăstora luminați și școliți prin țări străine, că nu i-am votat ca să își bată joc de noi!!

Să le spună cineva politicienilor că oamenii care muncesc cu adevărat în țara asta s-au săturat să îi țină în spinare pe „valoroșii ăștia” care obosesc la 42 de ani!!!

Să le spună cineva actualilor guvernanți că medicii sunt la sub 50% din necesar și că vor pleca cam toți tinerii specialiști, dacă nu se înțelege că nu poți mentine în activitate oameni de 67 de ani, lăsând medici tineri pe dinafară.

Să le spună cineva noilor și proaspeți decidenti că aroganța afișată de ei este deranjantă deja.

Să le spună cineva policienilor de ieri și de azi că, indiferent cât ne-ar demoniza, tot există medici buni și omenoși, dar ei sunt cei care au ales să îi alunge din propria țară! 

Și vor mai pleca... pe bandă rulantă... nu numai medicii... toți tinerii buni.

Să le spună cineva domnilor politicieni că îi așteptăm cu drag într-o gardă să vadă cum este și apoi să aprecieze singuri cam pe ce bani pot munci și până la ce vârstă în condițiile de ATI, UPU, CHIRURGIE, în spitalele vechi și insalubre. 

Să le spună cineva domnilor aflați vremelnic la conducerea acestei țări greu încercate că vor rămâne singuri - ei - specialii și îmbuibații, pentru că tinerii ne pleacă. Vor rămâne singuri și nu vor mai fi oameni profesioniști care să le plătească lor lenea. 

Să le spună cineva politicienilor că i-am votat ca să ne asculte, să ne înțeleagă problemele și să încearce să le și rezolve, nu ca să ne certe și să jignească. 

Să le spună cineva politicienilor care se bucură de o funcție acum, că totul este trecător, până și viața, important este numai ceea ce lași în urmă. 

Să le spună cineva celor ce ne numesc pe noi cu nesimțire „îmbuibați”, că îmbuibați ca ei și neamurile lor eu nu am văzut. 

Să le spună cineva tinerelor speranțe din politică că eu chiar i-am crezut și mi-am pus nădejdea în ei... se pare că nu era cazul! 

Să le spună cineva decidenților că nu poți forța medicii să stea până la 67 de ani în activitate (vorbesc de medicii care chiar muncesc, nu de barosanii medicinei care stau pitiți prin birouri). 

Să le spună cineva acestor oameni că există o limită totuși, că bunul simț îți dictează să îi lași pe medici să se pensioneze după 30 de ani de muncă, dacă doresc evident și fără penalizări.

Cum să îți permiți tu - stat român - să ne penalizezi după 30 de ani de muncă cu mii de gărzi efectuate? 

Să le spună cineva decidenților că sunt prea aroganți, vorbesc prea mult și nu prea înțeleg ce vorbesc, iar oamenii sunt obosiți și deprimați de pandemie. 

Să le spună cineva foștilor și actualilor îmbuibați că vor rămâne în curând doar ei și neamurile lor în țară și nu știu cine îi va mai ține în spate, cine le vor mai plăti veniturile nesimțite!!

Cum puteți măi oameni buni să faceți astfel de mizerii și apoi să vă permiteți să comentați toată ziua despre salariile personalului medical? 

Eu vă poftesc la ATI în gardă COVID”,  scris dr Laura Zarafin, medic primar ATI din Spitalul Clinic Colentina, spital COVID, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel