Medic de familie, decedat din cauza COVID-19. Doliu în Medicină

Lumânări  FOTO: Pixabay
Medicul de familie Ion Aristide, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, a decedat din cauza COVID-19. Tristul anunț a fost făcut de nora sa. 

„Cu opt zile în urmă, am vorbit cu socrul meu la telefon. Tușea. Voia să lase niște fructe pentru copii, la Dan (fiul lui, n.r.), la cabinet. I-am spus: „Domnule Aristide, tușiți cam ciudat, nu cumva aveți COVID?" „Chiar dacă am, sunt imunizat, după ce am intrat în contact cu atâția viruși de-a lungul timpului”, mi-a zis. Azi, 23 noiembrie 2020, socrul meu, medicul generalist Ion Aristide, al doilea tată al meu, a murit. Un doctor devotat pacienților, un tată extraordinar, un bunic înnebunit după nepoți, o persoană cultivată, pasionată de istorie, un om cu atât de mult bun simț, de această dată nu a mai învins. Un om cu o sănătate de fier, activ, optimist s-a stins într-o săptămână, răpus de COVID. Cu sfâșiere vă spun rămas bun, domnule Aristide! Îmi pare atât de rău că nu am apucat să vă mulțumesc! Să vă găsiți liniștea într-o lume care vă merită cu adevărat”, a scris nora medicului Ion Aristide, pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel