Medic din Bihor, mort în timpul gărzii. Doctoriță din Craiova: „Câți mai trebuie să murim??"

Sală de spital
Livia Davidescu, medic din Craiova, scrie pe Facebook că încă un doctor, Ștefan Quai din Bihor, și-a pierdut viața în timpul gărzii.

Doctorul Ștefan Quai din județul Bihor a murit în timpul gărzii, anunță pe Facebook medicul primar Livia Davidescu de la Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Mesajul doctoriței:

„ȘTIREA ZILEI! LISTA MEDICILOR DECEDAȚI ÎN GARDĂ SE LUNGEȘTE CU ÎNCĂ UN NUME!!
ȘTEFAN QUAI. Încă un medic decedat în gardă!!!

De la Valentin Pantea: "Colegul Stefan Quai, primul mf-ist din Bihor cu contract privat cu CAS (și-a amenajat spațiul din casa pt cabinet medical pe vremea când toți lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP. Abia ieșise la pensie, mai făcea gărzi la CP pt a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pt a fi mai liniștit și pt a se putea ocupa mai mult de nepoți. Să-l ierte D-zeu și să-l odihnească!"
ALO!!! MINISTERUL SĂNĂTĂȚII!! COLEGIUL MEDICILOR..Nu credeți că deja s-a depășit orice limită???
Cum ne apărați voi interesele nouă, ca breaslă???
Câți mai trebuie să murim??
Deja nu mai putem rămâne pasivi la nenorociri ca aceasta!"

Medici și cunoscuți au postat mesaje de condoleanțe pe Facebook. Printre aceștia și Camen Pantiș, coordonatoarea de transplant de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea:

„Colegul Ștefan Quai, primul mf-ist din Bihor cu contract privat cu CAS (și-a amenajat spațiul din casă pentru cabinet medical pe vremea când toți lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP. Abia ieșise la pensie, mai făcea gărzi la CP pentru a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pentru a fi mai liniștit și pentru a se putea ocupa mai mult de nepoți. Să-l ierte D-zeu și să-l odihnească!", scrie dr. Livia Davidescu, citată de Mediafax. SINCERE CONDOLEANȚE ????DUMNEZEU SĂ-L IERTE și SĂ-L ODIHNEASCĂ. O să-mi aduc aminte de privirea sa blajină de vocația sa reală de medic de familie cu multă durere și profund respect. O viață dedicată în întregime pentru pacienții lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel