Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicamente, reclamă. Ministrul Sănătății: Dacă ne uităm la TV, părem o ţară de oameni foarte bolnavi
20 sep 2019 / 19:24
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că se poartă discuţii cu producătorii şi distribuitorii de medicamente legat de reglementarea publicității la medicamente.
de  Adisa Codruț
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Foto: DC MEDICAL

Medicamente, reclamă. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, 20 septembrie, într-o conferință, că se poartă discuţii cu producătorii şi distribuitorii de medicamente pe mai multe paliere legate de politica în acest domeniu, care ar trebui ”reformată din temelie”, potrivit Agerpres.

Întrebată de jurnalişti, vineri, cu prilejul participării sale la o conferinţă, dacă se gândeşte să reglementeze mai bine publicitatea la medicamente, Sorina Pintea a afirmat:

”Dacă ne uităm la televizor, părem o ţară de oameni foarte bolnavi, care consumă foarte multe medicamente. Ne gândim la o serie de măsuri pe care să le luăm legate de un stil de viaţă sănătos, un capitol în prevenţie, în Legea prevenţiei, sunt foarte multe discuţii pe această temă. Dar ca să vă răspund pe scurt, da, ne gândim şi la aceste aspecte, negociem, suntem în discuţii cu producătorii, cu distribuitorii, pe mai multe paliere legate de politica medicamentului, pe care trebuie să o reformăm din temelie”.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?