Medici de familie, sancționați de Casa de Sănătate Gorj. Motivul

Medici
Mai mulți medici de familie din județul Gorj au fost sancționați de Casa Județeană de Sănătate.

Medici de familie sancționați. Casa de Asigurări de Sănătate Gorj a sancționat mai mulți medici de familie din județ după 13 controale la cabinetele acestora și în farmacii.

"Cele opt controale tematice care erau programate prin planul anual de control au fost 4 la medicii de familie, două la medicii specialiști și două la furnizorii de medicamente, în speță la farmacii. Neregulile nu sunt mari. Sunt sume mici imputate medicilor de familie. La medicii de familie s-au imputat aproape 5.000 de lei, la specialiști cam 2.000 de lei, iar la farmacii cel mai puțin, câteva sute de lei", a spus Daniel Șurlea, directorul CAS Gorj, potrivit gds.ro.

În cursul acestei se verifică respectarea programului de lucru a furnizorilor de servicii medicale la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, comuna Runcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel