Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicul Vasi Rădulescu, experiență neplăcută în mediul virtual: ce i-au scris oamenii la imaginea postată
01 iul, 19:47
Medicul Vasi Rădulescu a postat o imagine cu el purtând mască și în care îndeamnă oamenii să facă același lucru. Reacțiile oamenilor au fost de neînțeles.
de  Angela Sabău
Vasi Rădulescu

Vasi Rădulescu, medic și scriitor, unul dintre cei mai activi în mediul virtual, a avut parte de o experiență neplăcută de care tot mai mulți cetățeni de bună credință se lovesc. El a postat o fotografie pe contul lui de Facebook, o imagine în care apare purtând mască și în care îndeamnă oamenii să facă același lucru. Din păcate, adepții teoriilor conspiraționiste sunt tot mai vocali în mediul virtual și sunt în număr tot mai mare, iar reacțiile lor nu au fost deloc încurajatoare. 
Iată ce a scris medicul, apoi, pe pagina sa de socializare.
Ce nenorocire de țară. Mi-e tot mai ciudă că n-am plecat naibii de aici. Am pus pe pagina Dr. Vasi Rădulescu poza cu masca și îndemnul de a ne proteja și a nu mai asculta de toți dubioșii conspiraționiști.
Rezultatul? Peste 200 de comentarii în care sunt făcut în toate felurile și oamenii pur și simplu refuză purtarea măștii, nu cred în virusuri... Cred că până deseară vor fi peste o mie de comentarii acolo, apoi poate câteva mii, poate chiar zeci de mii.
Devenim minoritari, ca oaze mici în deșertul prostiei. Vă rog să mă credeți pe cuvânt.”

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?