Mesajul studenților la Medicină din Cluj: "România are nevoie de sânge!"

Donarea de sânge
Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca a lansat o invitație în cadrul campaniei naționale "Donează sânge, fii erou!".

Medicină, sânge. Între 9 și 13 decembrie, Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca lansează campaniei naționale „Donează sânge, fii erou!".

Mesajul lor, postat pe Facebook:

"România are nevoie de sânge! La fiecare 2 secunde, o persoană are nevoie de o transfuzie de sânge, iar acesta poate fi obținut doar prin bunăvoința noastră și a celor din jur. Cel mai important beneficiu pentru societate atunci când donezi sânge este faptul că sângele tău poate salva trei vieți!
În acest sens, lansăm o invitație tuturor celor capabili să doneze să ni se alăture atât în perioada campaniilor organizate de proiectul nostru, cât și în afara lor, în mod constant, pentru a contribui împreună la o creștere a procentajului de donatori din România și la salvarea vieților omenești".

Oamenii pot dona sânge în toate centrele universitare din România, în luna decembrie 2019.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a campaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel