Mihail Lala (Ok Medical), semnal de ALARMĂ în era COVID-19: "Măsuri ineficiente! Urmează HAOS în România"

Mihai Lala. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Mihail Lala, managerul clinicii medicale private OK Medical, a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE la dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group, că în România urmează haos cu testarea COVID-19. 

„Măsurile care au fost implementate în ultima perioadă sau în ultimul an au fost ineficiente din punct de vedere economic. Acum rămâne întrebarea cât de eficiente au fost din punct de vedere epidemiologic. Păi, ne putem uita la cifre, ele vorbesc de la sine.

Haideți să ne întoarcem în realitate. Avem aproape 800.000 de cazuri raportate, ca fiind depistate pozitiv în ultimul an. Dacă luăm în calcul și variantele noi, nu tulpinele, care au apărut în ultima perioadă, s-ar putea ca această rată de înmulțire să fie mai mare. În opinia mea, urmează haos. Acum, noi vorbim de deschideri. Oamenii trebuie să meargă la școală, la serviciu, să mănânce, să aibă o viață normală.

Și în timpul războiului, oamenii făceau nunți, botezuri, dragoste, aveau o viață, cât de cât. Acum, mare parte dintre noi nu avem nicio viață. Cu ce scop? Cam opt milioane de români au trecut prin boală, care a fost solicitarea pe sistemul de stat?", a declarat Mihail Lala la dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la pandemie”, organizată de DC Media Group.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel