Minionii și Gru, într-o campanie a OMS. Ce înveți din desene animate

COVID-19, infecție
Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății au realizat un filmuleț haios cu eroii din animația ”Despicable Me”. L-au postat pe Facebook unde are circa 40.000 de reacții din partea internauților.

Un inedit filmuleț de conștientizare a importanței măsurilor de protecție în timpul pandemiei COVID-19 a fost postat de Organizația Mondială a Sănătății pe Facebook. Sunt reluate mesajele de distanțare socială, de a face mișcare acasă și de a-i ajuta pe ceilalți prin intermediul simpaticilor eroi din animația ”Despicable Me”.

Mesjaul de pe Facebook-ul OMS (WHO): ”Minionii și Gru sprijină OMS ca oamenii de toate vârstele rămân sănătoși și în siguranță în timpul pandemiei COVID-19: distanțare socială, să fiți activi acasă, să fiți atenți și blânzi cu ceilalți”.

Filmulețul: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel