Ministerul Sănătății: Problemele de la Spitalul Floreasca au fost rezolvate

Spitalul de Urgență Floreasca
Ministerul Sănătății a anunțat că problemele de la Spitalul Floreasca, descoperite după incidentul de anul trecut, când o pacientă a luat foc pe masa de operație, au fost remediate! Pacienții sunt în siguranță, arată oficialii!

În urma unei verificări realizate astăzi, Ministerul Sănătății anunță că „reprezentanții Inspecției Sanitare de Stat au constatat că Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București a respectat Planul de măsuri pentru remedierea neconformităților impus de ANMCS după incidentul de anul trecut".

Inspectorii sanitari au constatat că au fost refăcute procedurile operaționale privind circuitele funcționale în blocul operator, precum și protocoalele specifice privind activitatea în blocul operator.

„Nu au fost constatată o creștere a numărului de aparținători în incinta unității spitalicești", mai notează reprezentanții Ministerului Sănătății.

Prof dr Vasile Cepoi a explicat, ieri, EXCLUSIV la DC MEDICAL, care au fost de fapt problemele la Spitalul Floreasca.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel