Ministrul Sănătății a cerut DSP București să facă un control la SUUB

SUUB - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Foto: DC MEDICAL
Ministrul Sănătății, dr Victor Costache, a cerut DSP București să verifice cazul de la SUUB pentru a vederea exact care este situația.

După ce a fost făcut public cazul pacientului decedat la SUUB care ar fi fost lăsat înfășurat într-un cearșaf pe o targă, într-o zonă de evacuare în caz de incendiu, ministrul Sănătății, Victor Costache, vrea răspunsuri.

La solicitarea sa, Direcția de Sănătate Publică a municipiului București a trimis o echipă de inspectori sanitari la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) pentru a verifica situația la fața locului, respectarea legislației și a procedurilor în caz de deces, a anunțat Biroul de Presă al Ministerului Sănătății.

În paralel, conducerea SUUB a anunțat că face propria anchetă și că deja s-au dat note explicative cu privire la respectivul incident. Citiți aici ce spune conducerea SUUB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel