Ministrul Sănătății despre bonusul de 500 de euro pentru medici: E spor de periculozitate, se impune

Medic, pandemie
Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, spune că acesta ar fi un spor de periculozitate pe care toate cadrele medicale îl merită.

"Nu aș spune bonus, ci spor de periculozitate, se impune. Toate cadrele medicale merită. În acest moment, suma se discută" a declarat vineri ministrul Sănătății într-o conferință de presă.

Ieri, Klaus Iohannis, președintele României, a declarat că medicii care lucrează cu bolnavi de COVID vor primi bonus lunar de 500 de euro.

"Am solicitat astăzi Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID. Și vorbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună. Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil", a declarat președintele într-o videoconferință.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel