Ministrul Sănătății: multe cazuri de pacienți arși. 3 în 2 zile

Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, 19 iunie, că s-au înregistrat în ultima perioadă un număr mare de pacienţi arşi.

Pacienți arși. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat la Forumul național al Spitalelor că în ultimele două zile s-au înregistrat 3 cazuri de pacienți arși.

„Cred că există alte instituţii abilitate care trebuie să tragă un semnal de alarmă, mai repede decât o facem sau am face-o noi, Ministerul Sănătăţii. (...) Ne confruntăm în ultima vreme cu un număr mare de pacienţi arşi. Chiar astăzi avem un pacient de 46 de ani care a ajuns cu arsură prin flacără deschisă. (...) Vor fi locuri pentru că în acest moment existau trei locuri libere. (...) Este al treilea în ultimele două zile, ceea ce este foarte mult", a declarat ministrul, citat de Agerpres.

Oficialul a mai precizat că plănuiește să prezinte situaţii comparative între numărul de pacienţi arşi din Polonia, Franţa, Germania, Belgia, Italia cu cea din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel