Minodora, operată la colon. Avea dureri groaznice: Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți

Minodora, operată la colon. Avea dureri groaznice: Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți, FOTO facebook
Minodora a fost nevoită să se opereze la colon, din cauza durerilor îngrozitoare pe care le avea. 

Minodora s-a luptat mulți ani cu constipația, problemă care i-a provocat fisuri la nivelul colonului. Din cauza durerilor pe care le avea, vedeta a fost nevoită să se opereze. 

"Țipam în casă, mă urcam pe pereți. Nu mai știam ce să fac plângeam efectic, nu îmi mai găseam nicio poziție în pat, îmi venea să mușc din pereți.", a dezvăluit Minodora într-o emisiune televizată. 

Minodora a slăbit 40 de kilograme

 

“(...) de mai bine de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a explicat vedeta.

De asemenea, artista a povestit pe pagina sa de Facebook că a scos din meniul său alimentele prăjite, grase sau dulciurile.

“Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame.

Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare“, a mai spus îndrăgita cântăreaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel