Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Oana Roman a făcut anunțul: A început să se infecteze

Oana și Mioara Roman. Foto: Facebook
Mioara Roman ajunge din nou pe mâna medicilor, la o lună după ce a fost operată de urgență. Mama Oanei Roman va trece din nou printr-o intervenție.

În urmă cu o lună, Mioara Roman a fost operată de urgență pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman acum o lună pe rețelele de socializare.

Mioara Roman trece printr-o nouă intervenție

Află despre ce este vorba pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel