Mircea Beuran, la ieșirea de la DNA: „Vreau să mă odihnesc”. Procurorii: e periculos

Mircea Beuran
Medicul Mircea Beuran a ieșsit, vineri, 14 februarie, din arestul Poliţiei, după o noapte petrecută în detenție. Procurorii DNA au cerut arestul preventiv al acestuia. Instanța a decis altceva.

Medicul Mircea Beuran a fost plasat vineri, 14 februarie, în arest la domiciliu, a decis Tribunalul București. Procurorii DNA ceruseră măsura arestului prevenitiv pentru acuzația de luare de mită. Aceștia susțin că medicul Beuran a primit mită 10.000 de euro ca să scoată la concurs un post de asistent la Facultatea de Medicină a UMF București.

Ce a declarat doctorul Mircea Beuran după noaptea petrecută în detenție puteți citiți pe DC News, dar și ce au precizat procurorii DNA în referatul în care au solicitat arestul preventiv - într-un articol publicat pe DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel