Momente grele pentru actrița Tora Vasilescu. S-a întâmplat după ce s-a vindecat de COVID

Actrița Tora Vasilescu a trecut prin momente grele, după ce atât ea, cât și soțul ei s-au infectat cu coronavirus. Celebra actriță nu și-a revenit nici acum complet și a rămas cu unele probleme medicale. 

Tora Vasilescu, în vârstă de 69 de ani, nu a avut o formă gravă a bolii, însă a rămas cu sechele pulmonare. Actrița a fost nevoită să facă oxigenoterapie timp de o lună și nici acum nu e vindecată în totalitate.

Acum, Tora Vasilescu respiră mai greu decât înainte de a lua virusul din China, motiv pentru care umblă pe la medici pentru a scăpa de această neplăcere cauzată de COVID-19.

„Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat.

Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădini, iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale. Iar anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu.

"Manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum"

 

Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vara a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii. 

Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului.  Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii.

Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată. Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, în general, suntem bine”, a declarat Tora Vasilescu pentru formula-as.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel