Neversea, ziua a treia: circa 500 de participanți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Festivalul Neversea continuă. Foto. Cătălin Chivulescu
La Neversea, în ziua a treia, circa 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Festivalul se desfășoară în intervalul 4-7 iulie la Constanța.

Neversea. "În a treia zi de festival, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU şi medicii care încadrează punctele de prim ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 495 persoane. Dintre acestea, 7 persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. Din numărul total al acestora, cazurile au fost după cum urmează: 4 cazuri de febră, 74 cazuri escoriaţii, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale, 196 alte afecţiuni medicale", au transmis reprezentanții ISU Dobrogea, citați de Agerpres.

Conform sursei citate, circa 200 dintre petrecăreți au suferit lipotimii, dureri de cap şi abdominale.

În primele două zile la Neversea, aproape 700 dintre participanţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru 14 dintre aceştia fiind necesară transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel