Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi investiții, finalizate la Spitalul Județean din Baia Mare
13 sep 2019 / 13:21
O nouă investiție a fost finalizată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Serviciul de Anatomie Patologică are o nouă Prosectură.  
de  Angela Sabău
Prosectura Spitalului Județean din Baia Mare    Foto: CJ Maramureș

Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opris" Baia Mare beneficiază de o nouă Prosectură, dotată și echipată la cele mai înalte standarde.

“A fost realizată o reparație capitală și dotare cu tehnică medicală, dintre care amintim două mese pentru autopsie și frigidere pentru cadavre, cu nouă locuri. Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 100.000 de euro și au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sănătății, cu cofinanțare de la Consiliul Județean Maramureș și fonduri proprii“, informează managerul interimar al unității medicale, dr. Pop Vasile-Ioan.

"Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean, efectuează toată gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odată cu dezvoltarea secțiilor clinice, această secție a fost dotată conform importanței sale, în cadrul unui spital modern și pregatită pentru a furniza și a contribui la diagnosticarea pacienților" , a declarat dr. Brici Sergiu-Cătălin, medic specialist Anatomie Patologică.

Prosectura este clădirea sau încăperea dintr-un spital în care se depun cadavrele și se fac autopsiile.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?