Nucile, migdalele și alunele ar putea îmbunătăți funcția sexuală a bărbaților

Migdale
Nucile, migdalele și alunele conțin nutrienți care ar putea îmbunătăți funcția sexuală la bărbați, arată cercetătorii într-o nouă publicație.

Nucile, migdalele și alunele conțin nutrienți despre care lumea științifică nu cunoaște încă toate rolurile și beneficiile pe care le pot aduce.

Un studiu recent a descoperit că bărbații care au adăugat 60 de grame - aproximativ 1/2 cană – de nuci la dieta lor zilnică și-au îmbunătățit câteva aspecte ale vieții lor sexuale. Rezultatele au fost publicate online, în revista Nutrients.

Cercetătorii au cerut unui număr de 83 de bărbați sănătoși să urmeze fie o dietă tradițională în stil occidental, fără nuci, fie o dietă în stil occidentală, care a inclus și 60 de grame (aproximativ 360 de calorii) de amestec făcute din migdale, alune și nuci în fiecare zi. Un chestionar a evaluat funcția lor sexuală actuală.

Orgasme îmbunătățite

După 14 săptămâni, bărbații din grupul care a consumat nuci au raportat îmbunătățiri ale funcției sexuale ca dorința sexuală și calitatea orgasmelor, comparativ cu cei din grupul de control.

Nu a fost clar modul în care nucile ar fi putut ajuta bărbații, dar cercetătorii au sugerat că cantitățile mari de acizi grași nesaturați și antioxidanți ar putea fi un factor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel