O cățelușă a stat zile întregi în fața spitalului în care stăpânul său era internat. Imagini VIRALE / VIDEO

O cățelușă a așteptat zile întregi în fața unui spital din Trabzon, Turcia, în care stăpânul său era internat. 

Boncuk, al cărui nume înseamnă „mărgele”, a urmărit ambulanța care l-a transportat pe stăpânul ei, Cemal Senturk, la spitalul din orașul Trabzon, în data de 14 ianuarie. De atunci, cățelușa s-a întors în fiecare zi la spital pentru a veni în întâmpinarea stăpânului său atunci când urma să fie externat, scrie The Guardian

Fiica lui Senturk, Aynue Egeli, a spus că zilnic o ducea pe Boncuk acasă, însă de fiecare dată câinele fugea înapoi la spital.

„Venea în fiecare zi, în jurul orei 9.00, și aștepta aici până se lăsa noaptea. Nu intra în spital, însă de câte ori se deschidea ușa, își băga capul înăuntru”, a declarat un agent de securitate al spitalului.

Bărbatul a fost externat

 

Miercuri, după șase zile de spitalizare, Senturk a fost externat, iar la ieșirea din spital s-a reunit cu cățelușa sa, care aștepta nerăbdătoare.

„Este foarte obișnuită cu mine. Și mie mi-a fost dor de ea în mod constant”, a spus Senturk.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel