O celebră actriță a dezvăluit care a fost simptomul care a anunțat reapariția cancerului

Shannen Doherty, foto Instagram
Shannen Doherty, foto Instagram
Shannen Doherty, foto Instagram
Shannen Doherty, foto Instagram
  • Shannen Doherty, foto Instagram
  • Shannen Doherty, foto Instagram
Shannen Doherty a dezvăluit simptomul dureros care i-a semnalat reapariția cancerului de sân în stadiul 4.

Shannen Doherty a vorbit despre starea sa de sănătate și despre lupta cu nemiloasa boală. Actrița din Beverly Hills 90210, care a fost diagnosticată inițial cu cancer de sân în 2015, a dezvăluit recent simptomele care au dus la descoperirea reapariției cancerului.


În februarie 2020, actrița a anunțat că boala a recidivat, fiind diagnosticată cu cancer în stadiul 4, ceea ce înseamnă că s-a răspândit dincolo de sâni și ganglionii limfatici.


„Este o pastilă greu de înghițit în multe feluri”, spunea Doherty la acea vreme. Cu un an înainte, ea se confrunta cu o durere ascuțită de spate, mult mai intensă decât durerile pe care le-ar fi îndurat după exerciții fizice.

”Spuneam: Doamne, asta doare! ”, a declarat actrița pentru ELLE. 

După ce a fost supusă unei scanări PET, medicul Doherty a confirmat că a recidivat cancerul și a călătorit la coloana vertebrală, chiar și în ciuda tratamentelor intense pa care le-a avut.  În urma diagnosticului inițial din 2015, a primit terapie hormonală și a avut o singură mastectomie, urmată de chimioterapie și radiații.

Deoarece cancerul ei este considerat terminal și este probabil să se răspândească în ficat, plămâni și creier, ELLE notează că Doherty va continua să primească tratament pentru tot restul vieții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel