O siluetă ca-n reviste, fără sport și fără o dietă anume. Secretul, dezvăluit de Stela Enache

Stela Enache  FOTO: Facebook Stela Enache
La 70 de ani, Stela Enache, se află într-o formă fizică de invidiat. 

Artista Stela Enache, cunoscută pentru piesa ”Ani de liceu” de pe coloana sonoră a celebrului film ”Liceenii”, a dezvăluit trucurile care o ajută să arate impecabil la 70 de ani. Aceasta a declarat că nu face sport și nici nu ține o dietă anume, însă are foarte mare grijă la ce mănâncă.

”Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari. Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar, mai nou, mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe”, a afirmat Stela Enache.

Artista a mai spus că merge mult pe jos, câțiva kilometri pe zi, și niciodată nu se duce la somn machiată. ”Folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe”, a mai amintit cunoscuta artistă, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel