Oana Radu, în PERICOL după ce a slăbit cu DIETA Dukan. La un pas de OPERAȚIE

Oana Radu are probleme de sănătate după ce a ținut o dietă restrictivă care a ajutat-o să slăbească un număr record de kilograme.

Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus. Vedeta a reușit să-și transforme corpul pentru a doua oară, iar rezultatele sunt spectaculoase. Pe lângă antrenamentele grele, artista a ținut și o dietă extrem de restrictivă, care presupune consumul intens de proteină animală și interzice consumul de carbohidrați. Deși silueta ei este acum una de invidiat, artista s-a ales cu o problemă de sănătate, pentru care va fi supusă unei intervenții chirurgicale. 

„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le mișcăm în nicio direcție. Eu am descoperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan și atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare.”, a povestit Oana Radu pe rețelele de socializare.

Dieta este cauza problemelor în mariajul Oanei Radu. Află mai multe pe SPECTACOLA.RO.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel