Pacient dispărut din spital, căutat de polițiști, inclusiv cu câini

Poliția a deschis o anchetă în acest caz
Un pacient care a dipărut de la un spital este căutat de polițiști, inclusiv cu câinii de urme. Ancheta se derulează inclusiv asupra unor cadre medicale.

Un bărbat care a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns la spital, este acum de negăsit. El a dispărut din unitatea medicală, iar acum este căutat de polițiști.

Pacientul a dispărut de mai bine de o lună, pe 23 aprilie. Atunci a suferit un AVC și a fost dus cu o ambulanță la spital la Târgu Jiu, de unde a dispărut după ce a fost consultat și i s-a pus diagnostic.

Pacientul a fost dus apoi cu ambulanța la unitatea de Primiri-Urgențe a spitalului, unde echipajul l-a încredințat medicilor de aici. 

Pacientul a fost trimis la cortul de triaj epidemiologic. Aici e de neînțeles acțiunea medicilor având în vedere că a fost dus în secție.

Din acel moment, pacientul nu a mai fost găsit. O anchetă se derulează acum în spital, iar polițiștii îl caută acum inclusiv cu câini de urme. De asemenea, cercetările s-au extins și asupra cadrelor medicale, notează Antena 3.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel