Pacient reinfectat cu COVID-19, decedat

Deces,
Un pacient de 79 de ani care a fost reinfectat cu COVID-19 a murit sâmbătă la spital. El a fost declarat vindecat cu câteva zile înainte.

Un bărbat în vârstă de 79 de ani de la un cămin de bătrâni din localitatea Maieru, județul Bistrița Năsăud a decedat după ce a fost reinfectat cu COVID-19, notează agerpres.ro. La căminul respectiv a fost un focar de COVID-19, iar el a fost inițial infectat, apoi declarat vindecat. El a fost reinfectat ulterior și a decedat în cursul zilei de sâmbătă.
Potrivit datelor comunicate duminică de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, bătrânul a fost internat iniţial, în data de 14 iunie, la secţia de Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu COVID-19, de unde a fost externat în data de 23 iunie, după două teste negative.
La cinci zile după externare, bătrânul a fost adus din nou la spital şi internat la Terapie Intensivă, iar în data de 2 iulie a fost reconfirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus.
Pe fondul evoluţiei nefavorabile a stării de sănătate, bărbatul a fost intubat, iar în data de 4 iulie a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel