UPDATE Pădurar din Vaslui, mort după ce ar fi fost înțepat de o viespe

Veninul periculos de viespe a fost convertit într-un antibiotic eficient
Un bărbat de 46 de ani, de profesie pădurar, a murit sâmbătă după ce ar fi fost înţepat de viespi, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

UPDATE 17.13 Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, pădurarul avea 47 de ani şi o activitate de aproape 30 de ani la Ocolul silvic Epureni (angajat din anul 1990). A activat în cadrul Direcţiei Silvice Vaslui, Ocol Silvic Epureni, Districtul nr. 1 Banca, canton silvic Banca.

Știre inițială

Pădurar, viespe. Bărbatul de 46 de ani, pădurar de meserie, a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o pădure din Murgeni, județul Vaslui, la faţa locului fiind trimise două echipaje medicale.

”Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată, echipajele de la faţa locului declarând decesul”, a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel