Pandemia de COVID-19, retrospectivă cu prof dr Victor Voicu. Academia de Sanatate, ediție specială

Acad prof dr Victor Voicu. Foto Agerpres
  LIVE
Doi academicieni, prof dr Irinel Popescu și prof dr Victor Voicu, vin astăzi, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate, pentru o analiză a ceea ce înseamnă pandemia de coronavirus și COVID-19

Invitatul special al Academiei de Sănătate din această seară este prof dr Victor Voicu, videpreședinte al Academiei Române și președinte al Secției de Științe Medicale.

El este general maior, medic și farmacolog român, fost profesor universitar, fost șef al catedrei de Farmacologie Clinică, Toxicologie și Psihofarmacologie, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. 

Academicianul dr Irinel Popescu și invitatul său, acad dr Victor Voicu vor „diseca” noul coronavirus și ce presupune pandemia dată de COVID-19, la o nouă ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 18.00, simultan pe DC News și DC Medical, canalele de Youtube și paginile de Facebook, dar și pe DC News TV. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel