Parteneriat între UMF București și o companie farma: Centru de Inovație și e-Health

UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
Johnson&Johnson și UMF București anunță semnarea primului parteneriat academic dintre o universitate și o companie farmaceutică.

Compania Johnson & Johnson România și UMF București sunt parteneri prin noul Centrul de Inovație și e-Health (CIeH) al universității. Acesta reprezintă primul parteneriat academic dintre UMFCD și o companie farmaceutică globală din România. Noul Centru urmărește dezvoltarea aptitudinilor și competențelor studenților în activitățile de inovare și sănătate digitală.

”Domeniul e-Health are potențial pentru a schimba viața pacienților români. Se pot realiza atât de multe în spiritul colaborării mediului  privat cu cel academic, și  noi suntem extrem de mândri și onorați de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea  sistemului de sănătate și la modelarea transformării  digitale în România. Împreună cu UMFCD și Centrul de Inovație și e-Health dorim să contribuim la o Românie mai sănătoasă, susținută de știință și tehnologie digitală”, a declarat Sévan Kaloustian, Managing Director Johnson & Johnson.

Rectorul UMF București, prof. dr. Viorel Jinga spune că ”în secolul XXI digitalizarea educației în domeniul sănătății este esențială pentru studenții noștri, aceasta conturând o bază solidă în ceea ce privește alinierea la standardele performante de care beneficiază în prezent colegii lor din statele puternic dezvoltate atât din Uniunea Europeană, cât și din întreaga lume. Am ferma convingere că parteneriatul cu compania Johnson & Johnson România va reprezenta un puternic izvor de inspirație pentru studenții UMFCD având astfel oportunitatea să învețe de la o companie inovatoare recunoscută la nivel global ceea ce le va deschide noi orizonturi spre cercetare și inovare printr-un progres digital performant în conformitate cu cele mai înalte trenduri din domeniul e-health”.

Parteneriatul va dura un an.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel