Particularitățile COVID-19 din Republica Moldova. Dr Stanislav Groppa detaliază

EXCLUSIV
Medicul neurolog Stanislav Groppa a explicat la emisiunea Academia de Sănătate care sunt particularitățile infecției COVID-1 în Republica Moldova.

La ediția din această săptămână a emisiunii Academia de Sănătate, medicul neurolog Stanislav Groppa a vorbit despre particularitățile infecției COVID-19 în Republica Moldova.

”Dacă printre primele cazuri au fost fulminante, cu un tablou clinic destul de grav, multe cazuri au evoluat cu un tablou clinic ușor, moderat. S-a luat o decizie de a evalua pacienții la domiciliu”, afirmă medicul neurolog. Potrivit acestuia, acele forme ușoare au fost tratate la domiciliu, deși s-a discutat mult pe această temă. ”Până la sfârșit s-a primit această decizie (n. r. de a trata formele ușoare de COVID-19 la domiciliu)”, adaugă medicul Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel