Partidă fatală de sex: companie găsită vinovată de moartea unui angajat

Baruri, cafenele  FOTO: pexels.com
Un tribunal din Franța a condamnat o companie pentru decesul unui angajat care a murit în timpul unei partide de sex, într-o călătorie de afaceri.

Sex, companie. Un tribunal din Franța a găsit vinovată o companie de moartea unui angajat care a avut o partidă de sex fatală în timpul unei călătorii de afaceri.

Bărbatul a făcut atac de cord în timp ce întreținea relații sexuale, potrivit Pro TV care citează BBC. Judecătorii din Franța au considerat că vina o poartă compania și au clasificat moartea acestuia accident de muncă și au acordat și familiei dreptul la despăgubiri. Asta deși reprezentanții companiei au susținut că bărbatul nu îndeplinea nicio sarcină de la slujbă când a acompaniat o femeie în camera ei de hotel. Judecătorii francezi au aplicat legea care zice că un angajator este responsabil de orice accident întâmplat în timpul unei călătorii de afaceri.

Bărbatul a fost inginer pentru o companie de servicii pentru căi ferate. Și-a pierdut viața în 2013, la un hotel, în timpul unei călătorii în centrul Franței, în timpul unei partide de sex. Firma a contestat în instanță decizia furnizorului de asigurări de sănătate care a considerat moartea bărbatului un accident. Furnizorul a argumentat, la Curtea de Apel din Paris, că activitatea sexuală este normală, ”la fel ca un duș sau un prânz”. Curtea i-a dat dreptate furnizorului de asigurări de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel