Percheziții DNA la Spitalul Floreasca: medicul Mircea Beuran, vizat

Mircea Beuran
Percheziții la medicul Mircea Beuran și la Spitalul de Urgență Floreasca, în această dimineață. Potrivit unor surse, este urmărit un caz de luare de mită.

UPDATE: Mascații se află în casa medicului Beuran din Ciolpani, unde procurorii DNA, care instrumentează dosarul de luare de mită, ridică probe. Potrivit jurnaliștilor de la România TV, medicul Mircea Beuran nu ar fi singurul implicat în acest caz. 

De asemeena, percheziții au mai fost făcute și la cabinetul privat al medicului, dar și la secția de Chirurgie a Spitalului Floreasca, pe care medicul a condus-o până de curând.

 

Știrea inițială:

Procurorii DNA au descins în această dimineață la Spitalul de Urgență Floreasca, precum și la domiciliul medicului Mircea Beuran.

Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat la libertatea.ro că este vorba despre un caz de luare de mită. „Știu că procurorii DNA urmăresc acest subiect e câteva săptămâni. Nu vă ascund faptul că indirect le-am transmis informații despre o posibilă faptă de corupție comisă de doctorul Beuran acum un an de zile”, a spus el.

Vom reveni cu amănunte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel