PERCHEZIȚII la Institutul Oncologic Fundeni. Posibilă fraudă cu medicamente compensate scumpe pentru cancer

Institutul Oncologic București. Foto: Pagina oficială / ing Marian Dumitrescu
Percheziții în această dimineață la Institutul Oncologic Fundeni. Din primele informații, se pare că ar fi vorba de un cu presupuse fraude cu medicamente scumpe și compensate pentru bolnavii de cancer.

Perchezițiile se fac într-un dosar ce ar viza presupuse fraude cu medicamente scumpe și compensate pentru bolnavii de cancer.

Din primele informații, procurorii ar fi ridicat mai multe documente, urmând să se facă și mai multe audieri în acest dosar. 

Faptele cercetate de anchetatori s-ar fi petrecut în noiembrie 2020, și ar fi încadrate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual, substituire de produse și fraudă informatică. 

Sursele DC Medical au explicat că una dintre ipoteze ar fi că în numele pacienților tratați pentru cancer, ar fi fost decontate de la CNAS medicamente scumpe în cantități mai mari decât li s-ar fi administrat acestora. 

---- știre în curs de actualizare ----

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel