Peste 240 de noi specialiști în Boli infecțioase, Terapie Intensivă, Medicină de familie. De unde ridică certificatele

Medic
765 de medici, dentiști și farmaciști vor primi certificate de specialist după promovarea examenelor organizate de Ministerul Sănătății.

765 de medici, medici dentiști și farmaciști care au finalizat pregătirea în Rezidențiat au obținut certificatele de specialist după promovarea examenelor organizate de Ministerul Sănătății. Aceștia urmează să ridice certificatele de specialist de la direcțiile de sănătate publică din București sau din teritoriu.

”În urma acestui examen, vom avea 248 noi specialiști în specialități ca boli infecțioase, anestezie –terapie intensivă, medicină de laborator, sănătate publică, medicină, internă radiologie imagistică medicală, medicină de familie care vor crește capacitatea de răspuns la pandemia COVID-19. Dar sunt și specialiști în domenii de care este nevoie pentru acordarea asistenței medicale pacienților care nu sunt infectați cu noul coronavirus precum, pediatrie, oncologie medicală, chirurgie medicală, diabet zaharat, neonatologie. Mulțumesc universităților pentru sprijinul acordat în urgentarea procesului de emitere a certificatelor”, a afirmat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Ministerul Sănătății a organizat în perioada septembrie-octombrie 2020 examenul pentru obținerea titlului de specialist de către medici, medici dentiști și farmaciști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel