Pompier în concediu de 6 luni la Marius Nasta. Manager: e foarte greu să lucrezi cu personalul care nu vrea să lucreze

Incendiu la Marius Nasta   Foto: Antena 3
Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune că unitatea are angajat un pompier care, de 6 luni, se află în concediu medical sau în concediu de odihnă.

Într-o conferință de presă, managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune că unitatea medicală pe care o coordonează are angajat un pompier care nu activează de mai bine de jumătate de an. ”De mai bine de 6 luni este în concedii medicale, întrerupte cu concedii de odihnă.

Da, este foarte greu să lucrezi într-o instituție publică în care personalul nu vrea să lucreze și în care tu, manager și echipa de management, vrea să facă și are de făcut treabă cu persoane care nu vor și nu se împlică în activitatea unui spital, iar aceste persoane sunt foarte greu de sancționat.

Cu siguranță, e nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens pentru că dacă vrei să faci treabă și dacă vrei să te implici trebuie să fii prezent, pentru că, până la urmă, ești prezent pe lângă oameni”, afirmă managerul Beatrice Mahler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel