Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Președintele CNAS: Nu am luat în calcul o demisie
18 iul 2019 / 18:17
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a afirmat joi, 18 iulie, că nu se gândește la demisie, deși i-a fost cerută de premier.
de  Adisa Codruț
Răzvan Vulcănescu, președintele CNAS

Președintele CNAS. Răzvan Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) susține că nu este vinovat că nu funcționează platforma informatică și că nu se gândește la demisie, deși i-a fost cerută de premier.

"Nu am luat în calcul o demisie la acest moment. Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice şi sunt anumite lucruri care trebuie privite în ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie. (...) Intenţionez să-i pun la dispoziţia doamnei prim-ministru absolut toate elementele de care avem nevoie, astfel încât să putem lua o decizie informată", a spus Răzvan Vulcănescu pentru Agerpres.

Acesta a mai spus că "există un raport la care lucrăm şi la fel de important este că încercăm în momentul de faţă să executăm testele finale pentru revenirea la modul de funcţionare online al platformei informatice".

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?