Premierul Florin Cîțu, DECLARAȚII după vaccinare - VIDEO

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID  FOTO: printscreen Antena 3/via DC News
După ce s-a vaccinat, premierul Florin Cîțu a declarat că s-a bucurat că s-a putut vaccina. Spune că a făcut-o pentru cei din jurul său și pentru a transmite un mesaj de încredere românilor să facă la fel.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva infecției COVID sâmbătă, 16 ianuarie, în jurul orie 12.00, la SPitalul Militar din București. După vaccinare acesta a declarat că nu a simțit când a fost vaccinat și își dorește ca românii să se vaccineze.

”Chiar nu am simţit nimic, asta îi spuneam doamnei asistente. Nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. De aceea cred că am avut şi o reacţie la final, m-am ridicat ca nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez. Am făcut-o pentru mine şi pentru cei din jurul meu şi, bineînțeles, să dau un semnal de încredere pentru toţi românii.

Am văzut acest semnal că românii vor să se vaccineze și interesul lor de a se înscrie pe platformă. Dar orice este nevoie să vină din partea mea pentru a-i convinge pe cât mai mulți români să se vaccineze voi face. Este important să înțelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricție în continuare cu vaccinul și tratamentele care apar, doar așa putem să învingem această pandemie.

Rămânem la același obiectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile: 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie și nu ne vom abate de la acest obiectiv”, a declarat Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel