Prevenția în Sănătate, de la deziderat la fapte. Dezbatere DC MEDICAL, ANUNȚ
  05 Iunie

EXCLUSIV
Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC Medical, DC Business şi DC News, va organiza miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 10.00, la Word Trade Center Bucharest, sala Mexico&Seul, o dezbatere cu tema: Prevenția în Sănătate. De la deziderat la fapte. Dezbaterea va fi transmisă LIVE pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL. 

Pe lista participanţilor confirmaţi se află Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Finanţelor, Sorina Pintea - ministrul Sănătăţii, dr. Laszlo Attila – președintele Comisiei de Sănătate din Senat, conf. dr. Florin Buicu – președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, cărora lis e vor alătura reprezentanţi din conducerea CNAS, medici, asociații profesionale, asociații de pacienți și reprezentați ai unor companii de profil.

În premieră, va fi prezentat un demers legislativ pe zona de prevenție

De ce prevenția este vitală în România

Sistemele publice de sănătate se află, în acest moment, sub o dublă presiune: pe de o parte, creșterea nevoii de servicii medicale, cauzată de schimbarea patologiilor și îmbătrânirea populației, pe de alta apariția unor terapii revoluționare, cu rezultate extraordinare, dar și cu costuri pe măsura investițiilor în cercetare, dezvoltare și infrastructură tehnologică.

În acest context, prevenția devine principalul mecanism prin care pot fi ținute sub control cheltuielile publice în Sănătate, fără a priva societatea de soluțiile care îmbunătățesc calitatea vieții pacienților și cresc speranța de viață.

DC Medical își propune să organizeze această dezbatere care să reflecte principalele perspective asupra acestei teme esențiale. Ținând cont de ponderea pe care povara bolii o are în societatea noastră, ne propunea analiza situației și identificarea unor soluții pentru acțiuni concrete de prevenție în domeniul afecțiunilor cardiovasculare, cancerului și a bolilor prevenibile prin vaccinare.

Jurnaliștii care doresc să participe pot confirma la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0767.307.733 .

Dezbaterea cu tema „Prevenția în Sănătate. De la deziderat la fapte” de miercuri, 5 mai 2019, ora 10.00, de la Word Trade Center Bucharest, sala Mexico&Seul, va fi transmisă LIVE pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel