Prima companie aeriana care va pretinde vaccinarea anti COVID pasagerilor

Zbor, avion      Foto: pexels.com
O companie de zbor australiană ar putea fi prima care va cere pasagerilor săi dovada că au fost vaccinați anti-Covid.

Transportatorul național australian Qantas va cere viitorilor călători internaționali să demonstreze că au fost vaccinați împotriva Covid-19 înainte de a zbura.
CEO-ul companiei aeriene, Alan Joyce, a declarat luni într-un interviu acordat afiliatei CNN Nine News că această mișcare ar fi o „necesitate” atunci când vaccinurile împotriva coronavirusului sunt disponibile.
Joyce a spus că compania aeriană analizează modificarea termenilor și condițiilor pentru a „cere oamenilor să se vaccineze înainte de a urca în avion”.
"Fie că aveți nevoie de asta pe plan intern, va trebui să vedem ce se întâmplă cu Covid-19 pe piață. Dar cu siguranță, pentru vizitatorii internaționali care ies și pentru cei care părăsesc țara, credem că este o necesitate", a spus șeful Qantas.
În timp ce Qantas este prima companie aeriană care indică faptul că vaccinările împotriva Covid-19 ar fi o necesitate înainte de călătorie, altele ar putea să urmeze exemplul.
"Cred că va fi o temă obișnuită, discutând cu colegii mei din alte companii aeriene din întreaga lume", a spus Joyce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel