Primăria Sectorului 5, CARANTINĂ parțială până pe 7 decembrie. Focar COVID-19

Covid-19. Foto: Pixabay
Primarul Sectorului 5 a dispus marți suspendarea parțială a activității de lucru cu publicul, în sediul situat pe strada Fabrica de Chibrituri, în perioada 25 noiembrie - 7 decembrie (inclusiv), ca urmare a apariției unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților instituției. Și ședința Consiliului Local se amână. 

La Primăria Sectorului 5 al Capitalei „vor lucra cu publicul doar angajați ai Direcției pentru Evidența Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naștere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare. Menționăm că se vor oficia și cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns (cel mult șase persoane). Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5 are o intrare separată de restul clădirii. Angajații care nu sunt confirmați cu noul coronavirus și care lucrau cu publicul vor veni la serviciu”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Conform sursei citate, toate spațiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată.

Personalul care a intrat în contact direct cu angajații infectați a fost testat și va rămâne acasă până la primirea rezultatului. Dacă acesta va fi negativ, angajații vor reveni la locul de muncă, se mai arată în comunicat.

Totodată, întrucât secretarul general al Primăriei, dar și alți directori au fost confirmați cu noul coronavirus, ședința de consiliu din data de 26 noiembrie se va amâna pentru data de 2 decembrie, anunță autoritatea locală.

Este a doua primărie de sector care și-a anunțat astăzi suspendarea activității. Primăria Sectorului 4 va fi închisă și ea până la 2 decembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel