Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primul ajutor în caz de stop cardio-pulmonar. Demonstrație făcută de asistenți medicali
11 sep 2019 / 21:25
Conform reglementărilor legale în vigoare, asistenții medicali, nu doar medicii, trebuie să știe să acorde corect primul ajutor în caz de stop cardio-pulmonar. Pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical, chiar acum, puteți vedea o demonstrație completă a modului în care putem acorda ajutor, tehnică pe care o pot învăța și cei care nu au studii medicale.
de  Dana Lascu
Resuscitarea în stop cardio-respirator

Reprezentanți ai Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din București au făcut recent o demonstrație din care putem învăța, pas cu pas, să acordăm ajutor în cazul în care, lângă noi, o persoană intră în stop cardio-respirator.

Se știe că un organism nu poate trăi fără oxigen și dacă sângele nu circulă. Tocmai de aceea, ar trebui să știm cu toții cum să îi ajutăm pe cei care au nevoie.

Chiar dacă demonstrația de resuscitare în caz de stop cardio-pulmonar a reprezentanților Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din București e realizată de instructorii de la cursurile organizate de această asociație profesională și exemplifică ce sunt învățați asistenții medicali, e un bun exemplu din care au de învățat și cei care nu au studii medicale.

Demonstrația, integrală, va fi transmisă pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical, chiar acum. Demonstrația poate fi vazută și aici.


Ştiri Recomandate

Comentarii